FANDOM

Serrans Edit

Si te fijas, sobre la puerta principal de las torres, hay un escudo muy interesante, según he leído no recuerdo donde(pero es un texto de Ricardo García Moya), se trata de un escudo con las dos barras de Aragón y, es una de las pruebas de época que demuestra que las 4 barras no siempre era 4, en unprincipio eran dos. Hay una teoría que dice, que había tantas barras como reinos, pero esto ya no lo recurdo bien. Sería interesante hacerle una foto.--Chimo 13:58, 24 des 2007 (PST)

Dança o Dansa Edit

Al principi existia la categoria Dansa, pero la hem canviat a Dança ya que un usuari mos havia corregit. Pero si ara tornem a Dansa, me confonc.

Com quedem, Dança o Dansa? A on podem consultar-ho?

Un salut!

Perdò, llegit el teu articul en la discusió ho deixem com Dansa ;)

Mixalberto 07:32, 2 des 2007 (PST)

Perfecte Edit

Perfecte, aixina está en horizontal i no en vertical que ocupava més. Gràcies per la teua ajuda :D Mixalberto 14:14, 2 des 2007 (PST)

Comentaris Edit

No sé quin és el lloc adequat per a fer comentaris, ho pose ací i que ho arreplegue qui corresponga.

Mentres el diccionari de la RACV està inoperatiu, en esta web n'hi ha ferramentes que poden ser útils, com el diccionari, el corrector, i el Firefox en estes dos ferramentes integrades.

També, el nom de "Uiquipèdia" resulta un poc estrany perque la "u" no s'utilisa en valencià com a consonant, per ad això s'utilisa la "w" quan se tracta d'anglicisme, o si voleu la més valenciana "gü".

I me done conte també que l'hora en el servidor està mal, inclús després d'haver-la ajustada en les meues preferències, apareix l'hora mal en la meua firma.

Salutacions. --Berarma 08:04, 3 des 2007 (PST)

Uiquipedia s'escriu en "U" Edit

Això de "Gü" seria un castellanisme modern. Un eixample de l'ús de la "U" com a consonant és la paraula ya extesa "Uep" (en anglés "web") --Admin 08:39, 3 des 2007 (PST)

Només era un idea, no tinc cap problema en el nom que li heu posat. La paraula escrita "uep" ixqué del II Congrés de Llengua Valenciana i només està estés per CV. "Web" està prou més estés i acceptat per la RACV. --Berarma 08:51, 3 des 2007 (PST)

Pregunta per als administradors Edit

Hola, Ssurfer. Soc un (potencial) nou usuari de la Uiquipèdia, i des de fa unes dies estic tractant de posar-me en contacte en el seu administrador a través de Proyecte:Portal. Eres tu l'administrador, o un d'ells? Podries contestar-me a les preguntes que faig en el Portal? Gràcies! --Cavaller de la Ploma 07:06, 16 abr 2008 (PDT)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.