FANDOM

Normes del Puig Edit

He vist que a voltes estás cometent unes faltes pròpies de la llingüística de la AVL. Per això, ans d'escriure cap artícul més, te recomane que te llixques les Normes del Puig. ¡Un salut, i gràcies per la teua colaboració! Mixalberto 08:58, 12 gin 2008 (PST) ¡Ah! M'estic donant conte de que alguna informació la agarres de les webs oficials de les respectives comarques/poblacions. Puix bé, per favor, traduixles bé a Normes del Puig, ya que estàn escrites en normativa catalanista de la AVL, i Uiquipèdia admitix a soles textos escrits en les Normes de la RACV (del Puig). Mixalberto 09:05, 12 gin 2008 (PST)

Esbós Edit

Dixme quin artícul és el que estàs intentant fer, i quins problemes tens exactament en eixa plantilla, i t'ho resolc encantat. Mixalberto 09:28, 12 gin 2008 (PST)

Necesite que tornes a pujar la image de la Localisació de la Vall d'Albaida, pero en nom de "Localisaciovallblanca.png". Gràcies. Mixalberto 10:15, 12 gin 2008 (PST)

Faltes d'Ortografia Edit

Els teus artículs estan marcats per una gran cantitat de faltes d'ortografia, si estes faltes són involuntàries, existix un corrector ortogràfic de valencià per a Firefox i per a Open Office en [1] i en [2] (cridat roa-es-val) Salutacions --Giorgio 12:26, 18 gin 2008 (PST)

Hola Ontinyent:

¿Me puedes enviar por favor la descripción del Escudo de Alfarrassí?

He visto que has colgado una imagen en la Uiqui.

Te lo agradezco por adelantado.

Enviar a: caesar_alexander@hotmail.com

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.