FANDOM

Hola. He vist la plantilla d'Internacional, i està genial. T'escric per a dir-te que la he retocat, per a que siga un poquet més chicoteta i crec que queda millor aixina, pero tu manes. Ya me dius.

--Ssurfer 14:07, 2 des 2007 (PST)

Perfecte Edit

Perfecte, aixina está en horizontal i no en vertical que ocupava més. Gràcies per la teua ajuda :D Mixalberto 14:11, 2 des 2007 (PST)


No faces polèmica. Ara sí que borre. Si vols algo, privat per VF, en el teu usuari. Aixina sabré que eres tú. Mixalberto 10:12, 6 des 2007 (PST)

Tenim un problemaEdit

Ací tenim un problema i gros. Algú pot entrar en els usuaris i suplantarlos.

L'única contribució que he fet hui ha segut advertir a l'infiltrat 55urfer. Tots esos mensages de "a fer la ma", "faches" i demés no els he escrit yo. Algú m'ha suplantat. Mireu el meu registre de contribucións [1], no apareix res d'hui. ¡Açò es realment perillós!

Esque hem actualisat en una copia de seguretat que teniem. De totes formes, m'estranya lo dels mensages. A vore que podrem fer. Un salut! Mixalberto 11:00, 6 des 2007 (PST)

Ara ho vaig entenent. El panca ha creat un usuari aparentment igual que el meu pero diferent. Ha substituit la "e" de Socarraet per %D0%B5 Des pres ha redirigit el seu cap al meu i pareix que siga yo. Ara veig les seues contribucions: [2] Fixeuse que son diferents de les meues que he posat ades. Per favor, borreu a l'usuari [[Usuari:Socarra%D0%B5t]] --Socarraet 11:13, 6 des 2007 (PST)

Es lo que yo creia, ixe es un panca. ara el borre per suplantació.

esboç Edit

tint problemes en el ofice, estic fent un esboç, pots mirarme la caixa de comarques que no eix be. -Gracies-

Dixme quin artícul és el que estàs intentant fer, i quins problemes tens exactament en eixa plantilla, i t'ho resolc encantat. Mixalberto 09:19, 12 gin 2008 (PST)

aci tens l'enllaç aon editant pots trobar la plantilla, el text, millor no el mires de moments que esta malament http://www.uiquipedia.org/vall_d'Albaida

Ok. Per cert, cuant escrigues algo en discussió, posa-lo baix, que si no se mezcla en el mensage primer ;) Mixalberto 09:43, 12 gin 2008 (PST)

Pregunta per als administradors Edit

Hola, Mixalberto. Soc un (potencial) nou usuari de la Uiquipèdia, i des de fa unes dies estic tractant de posar-me en contacte en el seu administrador a través de Proyecte:Portal. Eres tu l'administrador, o un d'ells? Podries contestar-me a les preguntes que faig en el Portal? Gràcies! --Cavaller de la Ploma 07:03, 16 abr 2008 (PDT)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.