FANDOM

Yo soc u dels administradors de Uiquipèdia.

En realitat Uiquipèdia no és un proyecte que haja llançat cap associació, sino un proyecte d'una o varies persones que decidiren crear-la, a causa de la negativa del portal Wikipedia de crear un Wiki en Valencià.

Referent a l'escritura, ací s'usen les Normes del Puig, com pots contemplar en portada (que està protegida per a evitar vandalismes, que ya mos ha passat).

¡Un salut!


Per cert, estem temporalment inactius, ya s'informarà de canvis. Mixalberto 09:14, 16 abr 2008 (PDT)Benvingut a la Uiquipèdia, Cavaller de la Ploma.
Primer que tot, dir-te que sí, que soc u del administradors. Vaig a contestar-te.
1. - Els/Els propietari/propietaris de la Uiquipèdia és/són privat/s. No rep cap subvenció. Els “admins” pots vore-los en el llistat d'usuaris.
2.- La paraula escrita "uep" ixqué del II Congrés de Llengua Valenciana, i encara que no està normativisada pel moment, ya se fa us d'ella fa temps coloquialment. Ya se sap que la Llengua la fa el Poble, anem fent camí.
3,- Com persones que som els usuaris, també cometem erros. Pero per ad això, tot lo món pot contribuir en la Uiquipèdia, només publicant artículs, també corregint les faltes ortogràfiques. Ací s'escriu segons les Normes del Puig. Per atra banda, respectem a la www.idiomavalencia.com, per la seua llavor de conscienciació i per lluitar per la continuïtat de la autèntica i genuïna Llengua Valenciana, encara que no seguixca les normes de la RACV.
Espere haver segut d'ajuda i aclarit les teues dubtes.
Salutacions. --Ssurfer 04:28, 17 abr 2008 (PDT)

Els canvis Edit

Estem ultimant els canvis i corregint els errors dels caràcters especials, quant estiga en funcionament, www.uiquipedia.org portarà a esta enciclopèdia, demane paciència.--UIQ-Admin 11:37, 22 abr 2008 (UTC)


No, tenim problemes en açò, i a lo millor se pert tot lo que has fet per ací, es millor que esperes a que s'avise en uiquipedia.org. Salulacions.--UIQ-Admin 12:48, 1 maig 2008 (UTC)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.