FANDOM


Qué és Uiquipèdia?

Uiquipèdia és l'enciclopèdia lliure en valencià. Els artículs d'esta enciclopèdia seguixen les Normes del Puig, que reflectixen la llengua valenciana. Actualment ni han 170 artículs.

Tots els artículs d'esta enciclopèdia són artículs copyleft, d'esta manera pots copiar-los en les mateixes condicions, indicades en la pàgina de la llicència GNU FLD. Esta llicència és totalment compatible en els artículs d'atres uiquipèdies internacionals, per lo tant, pots traduir els artículs d'estes wikis per a ampliar la "Uiquipèdia: Enciclopèdia en Llengua Valenciana".

Uiquipèdia té com a objectiu crear una gran enciclopèdia lliure en valencià i difondre la llengua valenciana a través d'Internet. A més de donar a conéixer les Costums, la Cultura i l'Història valenciana.

Per a escomençar, pots llegir la guia ràpida

Categories

Plantilla:Categories

Enllaços d'interés i colaboradors


Logo racv nou RACV
Real Acadèmia de Cultura Valenciana
PJV Plataforma Jovenil Valencianista
La uep dels jovens nacionalistes valencians
LogoAellva AELLVA
Associació d'escritors en Llengua Valenciana
Valenciafreedom Valencia Freedom
Uep valencianista
Softwarevalencia Software Valencià
Programes i recursos en Valencià
Escutgav Grup d'Acció Valencianista
Associació cultural valencianista.


Responsabilitat

El proyecte Uiquipèdia no és per a res un proyecte d'ideologia partidista, sino un proyecte totalment imparcial i escrit íntegrament en el Valencià de les Normes del Puig. Si trobes alguna mostra d'ideologia partidiste en alguna de les pàgines especials, per favor denúncia-ho als administradors i ho retirarem lo més ràpit que pugam. Gràcies.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.