FANDOM


m
m
Llínia 1: Llínia 1:
Benvinguts a '''Uiquipèdia'''. ''Hui es [[{{CURRENTDAYNAME}}]], [[{{CURRENTDAY}} de {{CURRENTMONTHNAME}}]] de [[{{CURRENTYEAR}}]], i són les {{CURRENTTIME}} ([[UTC]]).''
+
Benvinguts a '''Uiquipèdia'''. ''Hui es [[{{CURRENTDAYNAME}}]], [[{{CURRENTDAY}} de {{CURRENTMONTHNAME}}]] de [[{{CURRENTYEAR}}]], i són les {{CURRENTTIME}} ([[UTC]]/[[GMT]]).''
   
   

Revisió de 18:17, gin 5, 2008

Benvinguts a Uiquipèdia. Hui es dijous, 24 de setembre de 2020, i són les 23:06 (UTC/GMT).


Qué és Uiquipèdia?

Uiquipèdia és l'enciclopèdia lliure en Valencià. Els artículs d'esta enciclopèdia seguixen les Normes del Puig, que reflectixen la Llengua Valenciana.

Tots els artículs d'esta enciclopèdia són artículs copyleft, d'esta manera pots copiar-los en les mateixes condicions, indicades en la pàgina de la llicència GNU FLD. Esta llicència és totalment compatible en els artículs d'atres uiquipèdies internacionals, per lo tant, pots traduir els artículs d'estes "wikipedies" per a ampliar la "Uiquipèdia: Wikipedia en Llengua Valenciana".

Uiquipèdia sorgix per la negativa del reguladors de la Wikipedia internacional de crear una Uiquipèdia en Valencià i té com a objectiu defendre i difondre la Llengua Valenciana a través d'Internet. A més de donar a conéixer les Costums, la Cultura i l'Història Valenciana.

Per a escomençar, pots llegir la Guia ràpida per a crear artículs.

Categories

Plantilla:Categories

Enllaços d'interés i colaboradors

Logo racv nou Lg llengua valenciana LogoAellvaValenciafreedom

http://www.racv.es - http://www.llenguavalenciana.com - http://www.aellva.org - http://www.valenciafreedom.com


Responsabilitat

El proyecte Uiquipèdia no és per a res un proyecte d'ideologia partidista, sino un proyecte totalment imparcial i escrit íntegrament en el Valencià de les Normes del Puig. Si trobes alguna mostra d'ideologia partidiste en alguna de les pàgines especials, per favor denúncia-ho als administradors i ho retirarem lo més ràpit que pugam. Gràcies.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.