FANDOM


Llínia 10: Llínia 10:
 
| uep = |
 
| uep = |
 
}}
 
}}
'''Identitat Regne de Valéncia''' (de sigles '''IRV''') es definix com un partit polític autonomiste, democràtic, participatiu, plural i de caràcter progressiste, i [[valencianisme|valencianiste]]. El partit fon fundat en l'any 2000 per disidents d'[[Unió Valenciana]] i Iniciativa de Progrés de la Comunitat Valenciana. En les eleccions generals de 2004 va obtindre 2.111 vots. S'integrà a principis de 2005 en [[Coalición Valenciana]], partit que acabaria deixant a finals d'Abril de 2007.
+
'''Identitat Regne de Valéncia''' (de sigles '''IRV''') es definix com un partit polític autonomiste, democràtic, participatiu, plural i de caràcter progressiste, i [[valencianisme|valencianiste]]. El partit fon fundat en l'any 2000 per dissidents d'[[Unió Valenciana]] i Iniciativa de Progrés de la Comunitat Valenciana. En les eleccions generals de 2004 va obtindre 2.111 vots. S'integrà a principis de 2005 en [[Coalició Valenciana]], partit que acabaria deixant a finals d'Abril de 2007.
   
 
El seu president i cap de llista per al senat per la circumscripció de Valéncia és Miguel Saragossà, expresident de L’associació d’amics de [[Vicente González Lizondo]] i ex vicepresident de Coalició Valenciana.
 
El seu president i cap de llista per al senat per la circumscripció de Valéncia és Miguel Saragossà, expresident de L’associació d’amics de [[Vicente González Lizondo]] i ex vicepresident de Coalició Valenciana.
   
El seu programa es centra en la defensa del valencià genuí de la [[Real Acadèmia de Cultura Valenciana]], la potenciació de les infraestructures en el [[Comunitat Valenciana|Regne de Valéncia]], la millora i efectiva protecció de l'agricultura, peixca i ganaderia del nostre Regne i en potenciar les senyes d’identitat valencianes.
+
El seu programa es centra en la defensa del valencià genuí de la [[Real Acadèmia de Cultura Valenciana]], la potenciació de les infraestructures en el [[Comunitat Valenciana|Regne de Valéncia]], la millora i efectiva protecció de l'agricultura, peixca i ganaderia del [[Regne de Valéncia]] i en potenciar les senyes d’identitat valencianes.
   
 
[[Categoria:Partits polítics de la Comunitat Valenciana]]
 
[[Categoria:Partits polítics de la Comunitat Valenciana]]

Revisió de 22:42, febr 24, 2008

Identitat Regne de Valéncia (IRV)
President Miguel Saragossà
Líder {{{líder}}}
Portaveu {{{portaveu}}}
Fundació 2000
Disolució {{{disolució}}}
Seu ' Carrer Moratin 14 (Valéncia)
Ideologia política progressisme i valencianisme
Afiliació internacional
Uep

Identitat Regne de Valéncia (de sigles IRV) es definix com un partit polític autonomiste, democràtic, participatiu, plural i de caràcter progressiste, i valencianiste. El partit fon fundat en l'any 2000 per dissidents d'Unió Valenciana i Iniciativa de Progrés de la Comunitat Valenciana. En les eleccions generals de 2004 va obtindre 2.111 vots. S'integrà a principis de 2005 en Coalició Valenciana, partit que acabaria deixant a finals d'Abril de 2007.

El seu president i cap de llista per al senat per la circumscripció de Valéncia és Miguel Saragossà, expresident de L’associació d’amics de Vicente González Lizondo i ex vicepresident de Coalició Valenciana.

El seu programa es centra en la defensa del valencià genuí de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, la potenciació de les infraestructures en el Regne de Valéncia, la millora i efectiva protecció de l'agricultura, peixca i ganaderia del Regne de Valéncia i en potenciar les senyes d’identitat valencianes.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.